Fritid

BÅTBRUK

Vi har mange forskjellige båttyper til disposisjon og dere kan benytte robåter, kanoer og seiljoller. Båtbruk på fritiden vil jo være avhengig av været, særlig når det gjelder seiling.

FISKE

Det er fint å fiske her. Langs bryggene under broa og ute på bukta er det torsk, sei, lyr og mange flere som venter på dere. I alle de smale kanalene på innsiden av øya er det et fantastisk sjøørretfiske. Mange gidder ikke å ta med fiskeutstyr, men det angrer de som regel på. I øktene på leirskolen holder vi utstyr, men på fritiden må dere ha med deres eget. Det behøver ikke å være så avansert, en plankebit med litt sentøm og en krok er alt som skal til.

BADING

Det er mange strender på øya, og en av dem er rett ved brygga vår. Der har vi bading til faste tider i den varme årstiden. Det er ikke lov for elevene å bade på egen hånd. Dette avtaler vi nærmere på lærermøte første dagen.

ANDRE UTEAKTIVITETER

Det er muligheter for både fotball og volleyball. Og dersom en har med en av de voksne så er det spennende å utforske øya utenfor leirskoleområdet.

INNEAKTIVITETER

På leirskolens fellesrom er det et bordtennisbord og biljardbord som elevene kan benytte på fritiden, dersom de ønsker det kan de også lage diskotek på kvelden – det må de i så fall organisere selv. På leilighetene har de anledning til å ta imot besøk av hverandre for å hygge seg på fritiden, men etter kl. 20.00 er leilighetene private. Skal en være sammen med noen fra de andre leilighetene etter dette må en enten være på skolens fellesrom eller ute.

KIOSK

Leirskolen har en liten kiosk hvor det er mulighet for kjøp av t-skjorte, buff, potetgull, brus og sjokolade