Generell Informasjon

VEIBESKRIVELSE

Kjør E18 til Tvedestrand (Ikke ta av ved Risør), derfra følger dere skilt til Lyngør og Gjeving på Rv. 411 etter ca 20 km. står det skilt til Risøy. Da er det 300 meter, over broa og til venstre så er dere fremme.

INNKVARTERING

Elevene bli innkvartert i ”Skipperstua” et bygg med 8 nyrenoverte leiligheter. Her vil de bli fordelt i grupper fra 6-13. Leilighetene inneholder bad, stue og ett til to soverom. Flere av leilighetene er tilpasset for rullestoler.

MAT

Frokost, middag og kvelds vil bli servert i kantinen til Risøy folkehøyskole. Bygningen ligger 50 meter fra internatet. Der vil vi ha egne tider hvor vi spiser og vi vil nyte godt av et stort profesjonelt kjøkken med hyggelig betjening. Til pausen midt på dagen smører elevene niste under frokosten.
Er det noen som må ha spesielle dietter er ikke det noe problem, men vi vil gjerne ha beskjed uken før dere kommer. Og denne beskjeden må gå gjennom læreren.

KIOSK

Kiosken på leirskolen er åpen en stund hver dag etter middagen. Den har ikke det helt store vareutvalget, men litt toalettartikler, t-skjorte, buff, brus, sjokolade, potetgull og litt fiske utstyr.

Vi vil helst unngå bruk av mobiltelefon blandt elevene i leirskoleuka.

SENGETØY

Det er syntetiske puter og dyner på leirskolen, elevene må ha med sengetøy. Har en sovepose holder det med laken og putevar.Dersom noen har glemt sengetøy, har leirskolen noe sett til leie for kr 100.

REGNTØY

Når det regner og blåser på sjøen må en ha ordentlig utstyr for å holde seg tørr. Vi har noen sett gummiert regntøy, bukse jakke. Disse kan leies for 50 kr. pr. uke.Vi må helst  ha beskjed uka før, gjennom lærere.

REGLER

For at dere som kommer på leirskolen skal ha det trygt og trivelig, må vi ha noen regler. De fleste som kommer på leirskole har gledet seg til dette, og ingen får lov til å ødelegge oppholdet for andre.

• Det er ikke lov å forlate leirskoleområdet uten tillatelse.
        • Redningsvester får dere utdelt første dagen, og de skal være på når en er i båt eller ved vannet.
        • Bruk av fyrstikker, stearinlys og lignende er forbudt på leilighetene.
        • Bruk av rusmiddel er forbudt.
        • Og det er ikke lov å gå ut av leilighetene etter rosignal. Det er selvfølgelig lov å oppsøke læreren deres om natten dersom det trengs, men dette snakker vi mer om når dere kommer hit.
        • Brudd på en eller flere av de tre sistnevnte reglene vil medføre hjemsendelse.